23-07-12

Vlaams onbeslist beleid.

file.jpg

Als de burgers met een of ander ( soms terecht ) verzoek afkomen richting Vlaamse Overheid dan klinkt het nogal eens als volgt : jullie hebben mogelijk wel gelijk, maar dit is nu eenmaal beslist beleid. Maw we kunnen niet terugkomen op onze beslissing, ook al zit het niet goed.   

Nu geven ze zelf een voorbeeld om beslist beleid eenzijdig terug om te keren naar onbeslist beleid : de geplande kilometerheffing voor vrachtwagens en het vignet voor personenwagens welke zou ingevoerd worden in 2014( oa samen met Nederland ) wordt uitgesteld naar 2016, dus tot na de volgende verkiezingen. Opvallend : beslissing weeral in de vakantieperiode.. opvallend en te doorzichtig.

Officiële reden : eerst moeten we het volledig juridisch-technisch trajekt doorlopen... 

Hvandeker : politiek, spreek er mij niet van.... het doet me in dit geval denken aan de uitspraak : ik heb altijd gelijk, zelfs als ik ongelijk heb. En wij maar hoesten en slapeloze nachten doormaken oa door de vele Nederlandse vrachtwagens die bijna door ons dorp razen en intelligent omgeleid zouden kunnen worden . Knappe prestatie weeral wegens herroepen vlaams ( let op de kleine letter ) beslist beleid. 

De commentaren zijn gesloten.