10-06-10

BP goes nananana... lachwekkend maar vooral triestige evolutie

Hvandeker : Ook zij stoppen alles zo veel mogelijk in de doofpot. De ' bottomline ' weet je wel, dat is het enige waar de aandeelhouders in geïnteresseerd zijn. Wanneer gaat dat eindelijk veranderen ? De olievlek is momenteel reeds zo groot als België en Nederland samen...

Wil je een lijstje van het hallucinante veiligheidsbeleid van British Pollution ? Volgens DM 10/6/2010 spitte de onafhankelijke en winnaar van de Pulitzerprijs nieuwssite Pro Publica eea uit : BP draaide er de hand niet voor om, om mens en milieu in gevaar te brengen, nalatig te zijn, klokkenluiders monddood te maken, nalaten om drukkleppen of noodkleppen te controleren, automatische stillegsystemen en branddetectiesystemen niet na te kijken, werknemers onder druk te zetten om belangrijke gegevens zoals druktesten en informatie over het reinigen van leidingen niet te melden om kosten te besparen, interne veiligheidsaudits aan de kant te schuiven, zelfs inspectieverslagen te vervalsen.

Hvandeker : Hallucinant ? Neen, want volkomen in de lijn van het einddoel, namelijk de winstmaximalisatie ten koste van alles en iedereen : mens en milieu. Benieuwd wat ze gaan doen met de 72 uren die ze nog krijgen ( van de Amerikaanse autoriteiten ) om het lek te dichten.

Commentaren

Surf snel naar de Facebook pagina van Skynet Blogs!

Gepost door: Het Skynet Blogs Team | 10-06-10

De commentaren zijn gesloten.