23-02-10

Hard nieuws voor medewerkers van Carrefour België

DSC00567

Hard nieuws voor alle werknemers van Carrefour in Belgïë : niet alleen voor hen die zullen ontslagen worden maar zoals gewoonlijk ook voor zij die moeten blijven. Ofwel geen werk en dus geen inkomen meer, ofwel minder inkomen voor harder werken. En dat alles als gevolg van een reeks redenen, waarvan de belangrijkste het wanbeheer aan de top is. En dat terwijl de bonussen ea inkomens van die top onaantastbaar waren en vermoedelijk ook zullen blijven. Als we ook hier het principe huldigen van ' de vervuiler betaalt ' dan zou het niet meer dan logisch zijn dat de top op de eerste plaats ontslag neemt. En bovendien zijn bonussen terug inlevert om de echte gedupeerden een klein beetje te ondersteunen.

Maar ik heb zo mijn vrees dat het weer anders zal lopen. De vakbonden moeten echter ook inzien dat, hoe noodzakelijk en nuttig hun rol ook is, er zeker ook fouten gebeurd zijn door anderen dan de top. Nu dat ' de rondes ' beginnen in het kader van de wet Renault is het goed dat ze dat zouden inzien....   

20:19 Gepost door hvandeker in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vakbonden, bonussen, de top, carrefour belgie |  Facebook |

Commentaren

Gewoon Dag Hugo,

Reageren op Carrefour .
Inderdaad vele gevolgen - die "de gewone mens" in de straat het meest treft...wij de verbruikers laden ons carretje vol in een andere supermarkt... totaal onmachtig ??.
Wanbeheer is overal aanwezig - het niet nemen van verantwoordelijheid en deze naast zich neerleggen zijn Top praktijken om zo alles te verknoeien voor de gewone mens die werken wil.
Mia


Gepost door: mia | 25-02-10

De commentaren zijn gesloten.