22-06-09

AvecMetWith ? MZP ?

nieuwzeeland

Enkele dagen geleden is er een nieuwe - eerder symbolische maar hoogdringende - actie begonnen met betrekking tot mensen zonder papieren. Door mensen met papieren maar vooral ook met een groot hart...

Het staat nu eenmaal ' modern ' om vandaag met afkortingen te werken. Daarom zijn de afkortingen MZP ( Mensen Zonder Papieren ) en Avecmetwith zo bijzonder, en dan vooral in combinatie met elkaar.

Eigenlijk denk ik dat de initiatiefnemers nogmaals de aandacht willen trekken op het feit dat mensen zonder papieren nog steeds geen enkel uitzicht hebben op enige duidelijkheid voor wat betreft hun toekomst. De ( partij) politiek laat het gewoon en al heel lang afweten. Geen actie zonder website, blog of enige andere web 2.0 ondersteuning.

Ik betoon mijn steun aan dit initiatief en verklaar me akkoord met volgende uitspraak : Ik wil politici niet zeggen wat ze moeten doen , dat zou arrogant zijn. Daarvoor heb ik niet genoeg kennis. Maar ik wil wel dat ze er mee bezig zijn. Slimme mensen moeten zich hierover buigen ! 

Bron : DM dd 22 juni 2009 alsook : www.avecmetwith.blogspot.com

17:01 Gepost door hvandeker in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: avecmetwith, mzp |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.