15-12-08

Iedereen energieproducent

zonneenergie

Dat Natuurpunt steeds meer leden heeft, is een goede zaak. Dat zij steeds meer aandacht besteden aan de steeds sneller om zich heen grijpende klimaatverandering is een nog betere zaak, temeer omdat ze nu met concrete acties aan komen dravenom de strijd aan te binden tegen de opwarming van de aarde. Zij pleiten voor energiebesparing zonder comfortverlies en zetten zich achter de idee van vele specialisten dat men meer en meer naar lokale energieproductie moet streven.  Iedereen energieproducent, door oa het plaatsen van zonneboilers en zonnepanelen. Dat wordt steeds meer haalbaar en betaalbaar door het stimulerend beleid van de overheid en bij stijgende energieprijzen. Dat is allemaal te lezen in de folder welke ik, als lid van Natuurpunt, in de bus vond. Voor dit project ' 1001 installaties eenvoudigweg via Natuurpunt ' spreken zij hun leden aan om, in samenwerking met het bedrijf Linea Trovata SunTec, dit alles te overwegen en ook effectief te ( laten ) plaatsen.

Een scherpe prijs, materiaal van topkwaliteit, een zeer goede service zijn troeven die ze willen uitspelen. Bovendien gaat er per installatie ook een gift naar Natuurpunt.

Meer weten ?  www.natuurpunt.be/zonnen en www.ltsuntec.com

   

14:27 Gepost door hvandeker in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: natuurpunt, lineau trovata suntec |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.