17-06-08

De twijfels van Michaël Pas over de Lange Wapperbrug.

6254_toparticlephoto
 

Hij heeft twijfels rond de halstarrige houding van het schepencollege van de stad Antwerpen met betrekking tot de voor - en nadelen van de Lange Wapperbrug. En verwijst naar het Amerikaans project genoemd " The Big Dig Boston" dat de VS 14.6 miljard dollar heeft gekost, waar men bruggen heeft gebouwd en nadien ( gedurende meer dan 15 jaar ) terug gesloopt voor een aantal tunnels. De prijs, oa van een te laat herziene beslissing.

Iedere vergelijking loopt ergens fout, maar ik zou toch eens googlen en kijken naar het resultaat, is wat Michaël het college aanbeveelt. Vrijblijvend. Bron DM 14/6/2008.

Hvandeker : Het is opvallend dat er nog veel geld wordt gestoken in een charmeoffensief van de BAM, om aan het twijfelende publiek uit te leggen dat de megabrug " De Lange Wapper " niet ongezond is voor zij die in de buurt wonen. Ik geloof niet in een betere verkeerscirculatie wanneer de Vlaamse regering van Vlaanderen een logistieke draaischijf wil maken. Deze schijf staat vandaag reeds stil en dat zal niet veranderen bij steeds toenemend verkeer en dus is de kans groot dat de ze ook stil staat boven op de Lange Wapper. Alleen zie je het fijne stof niet, maar het is er wel. In gigantische hoeveelheden....     

De commentaren zijn gesloten.