08-04-08

Autodelen, nog niet voor iedereen, maar toch...

Autodelen heeft wind in de zeilen
Een eigen wagen kost handenvol geld en baart heel wat kopzorgen. Toch kan het kan allemaal veel éénvoudiger: als klant van Cambio heeft u altijd een wagen ter beschikking. Cambio biedt u een wagenpark aan met verschillende modellen. Vakantie, vrije tijd, weekend of voor het werk: altijd de gepaste wagen binnen handbereik. En er zijn geen problemen met het onderhoud van die wagen, verzekering, keuring en zo meer. Cambio auto’s zijn recent, goed onderhouden en omnium verzekerd. Voor wie weinig rijdt, valt autodelen bovendien een stuk voordeliger uit dan een eigen wagen. De vaste kosten zijn minimaal, u betaalt naarmate u de auto gebruikt. En bij uw terugkeer bent u altijd zeker van een parkeerplaats: alle Cambio auto’s hebben hun eigen gereserveerde parkeerplaats.

cambio3 In Gent staan er de komende dagen en weken een aantal veranderingen en uitbreidingen op stapel. De standplaats Hendrika werd er uitgebreid met een Opel Zafira met plaats voor maar liefst 7 passagiers. Gezien de grote vraag aan standplaats Speurder wordt deze standplaats uitgebreid met 1 wagen, deze extra wagen zal beschikbaar zijn vanaf 8 april. Wegens problemen met vogeluitwerpselen aan standplaats Dampoort werd deze standplaats 1 plaat opgeschoven. Ondertussen bereikte ons het bericht dat er binnenkort ook in Gentbrugge een standplaats gepland wordt op het Gentbruggeplein.

In Hasselt opent Cambio op 9 april een nieuwe standplaats in de Kunstlaan. Die standplaats situeert zich aan het kruispunt met de Casterstraat en de St. Katarinalaan. Daarbij wordt een wagen verplaatst van de standplaats Maastrichterpoort. Er wordt ook gekeken om op termijn een extra wagen te plaatsen in de buurt van het station. Op die manier werken Cambio en de stad Hasselt verder aan een betere spreiding van het Cambio aanbod in de stad. Standplaats Kunstlaan is uitstekend gelegen voor de omwonenden en de bedrijven in deze buurt. Verder is ze ook gemakkelijk bereikbaar via stadslijn H1 en via tal van andere stads- en streeklijnen. Meer info op www.cambio.be  Bron : website www.belg.be

Hvandeker : Ook in Antwerpen is men er mee bezig, tot in de districten zoekt men naar oplossingen. Maar Cambio moet kunnen blijven bestaan, moet dus winst maken en daarom moeten de oplossingen doordacht en financieel interessant voor beide partijen zijn en blijven. De keuze van de standplaatsen is erg belangrijk en daardoor duurt het allemaal nogal lang.

Maar er zijn nog eenvoudiger alternatieven zoals het delen van een auto in onderling overleg met wat ik zou noemen " gelijkgezinden ( mensen die de voordelen ervan inzien) . Goede en duidelijke afspraken en ... je kan vertrekken.

12:39 Gepost door hvandeker in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: autodelen, cambio, standplaatsen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.