07-02-08

De Nieuwsbrief nr 12 van het WWF met een aantal nuttige tips

Hallo en gelukkig nieuwjaar 2008 !!!

Ondertusssen hebben al meer dan 150.000 mensen de ecologische voetafdruk-calculator gebruikt! Jouw inspanningen hielpen mee om een oppervlakte van meer dan 40.000 hectaren van de planeet ongeschonden te laten. Dat komt overeen met meer dan 80.000 keer de Grote Markt van Brussel.

Bedankt voor je enthousiasme! En lang leve onze planeet!

Het team ‘ecologische voetafdruk’ van WWF-België

Nieuw
 
Stop de klimaatverandering voor ze jou verandert!06.02.2008

Heb ik gedroomd of heb ik echt net een… visman gezien?
Nee, het is geen hallucinatie! De 'vismannen' van WWF nodigen je uit om je impact op het klimaat te verminderen met behulp van de Climate Impact Reducer.
Meer info


Topten: ontdek de zuinigste wagens 06.02.2008

Wie een nieuwe wagen wil kopen? Surf dan zeker eerst naar topten.be. Daar vind je voor verschillende categorieën (mini, gezinswagen, monovolume,…) een top tien van de zuinigste auto's.
Meer info


Energiezuinig? De overheid betaalt mee!06.02.2008

Energiezuinig verbouwen levert heel snel centen op. Niet alleen omdat je energiefactuur daalt, maar ook omdat de overheid tussenkomt. Ook wie investeert in hernieuwbare energie kan aanzienlijke bedragen verkrijgen. Een blik op de mogelijkheden...
Meer info


Laat je uitdagen!06.02.2008

Wil je energie besparen zonder aan comfort in te boeten? Ga dan in op de uitdaging van het Brussels Gewest om je energieverbruik met 20% te doen dalen. Voor je het goed en wel beseft, laat je de jaarlijkse CO2-uitstoot van je gezin met minstens een ton dalen!
Meer info


Eco-cocooning...06.02.2008

In de winter trekken we ons graag terug in de warmte van ons huis. Buiten steekt de wind op en regent het pijpenstelen, maar wij zitten lekker binnen met z'n allen te cocoonen. Ecologisch? Natuurlijk wel.
Meer info

 

Commentaren

Gefeliciteerd met het resultaat

Gepost door: Daklekkage Verhelpen | 16-09-14

De commentaren zijn gesloten.